BGE pentru autosusținători

Un apartament închiriat în San Francisco, electricitatea, combustibilul, mâncarea, meseriașii pentru reparații, toate acestea sunt plătite cu ușurință de BGE. Eliberați-vă de astfel de iluzii exagerate.

BGE pentru autosusținători
Un apartament închiriat în San Francisco, electricitatea, combustibilul, mâncarea, meseriașii pentru reparații, toate acestea sunt plătite cu ușurință de BGE. Eliberați-vă de astfel de iluzii exagerate.

BGE nu este acolo pentru a-l îmbogăți pe milionarul care deține o casă cu multe apartamente de închiriat. Desigur, puteți locui într-un oraș cu prețuri ridicate ca beneficiar al BGE, care va fi atunci și Bill Gates și Jeff Bezos, dar atunci va trebui să vă împăcați cu faptul că BGE plătește doar o parte din chirie.

Dar dacă trebuie să trăiești numai sau aproape numai din BGE, atunci ai nevoie de o cazare mai bună. Așa este, de fapt se spune "o locuință mai bună". Principiul indispensabil pentru a supraviețui tuturor schimbărilor care vor veni fără a prăbuși sistemul este de a face câștigători pe toți loserii schimbării.

  Locuri de muncă dispărute, o familie trăiește aproape exclusiv din BGE


Oare toți acei angajați ai faimoșilor crescători de cai de acum 100 de ani și-au găsit imediat un nou loc de muncă? Istoria se repetă.

Într-o zonă de terenuri pentru energie, la 20 km de orașul scump, se cumpără o casă de superioritate în materie de protecție climatică. Aceasta este asamblată în atelierul vânzătorului și condusă segment cu segment până la șantier. Din cauza cerințelor stricte pentru zonele de terenuri pentru energie, se are acum 45 kW fotovoltaice, 120 kWh de stocare a energiei electrice, 70 m² de casă de sticlă cu Grădină verticală Aeroponică CO2 DAC și 88 m² de spațiu de locuit. Este finanțată cu un împrumut pentru terenuri pentru energie garantat de stat. Astfel, 160.000 EUR sunt achitați în 30 de ani, cu 550 pe lună.

Anul 2020 2030
Robert (1985) Full time 1500 BGE 300
Helga (1985) Part time 800 BGE 300
Franz (2012) Alocație pentru copii 150 Ucenic BGE 700
Laura (2016) Alocație pentru copii 150 BGE 300
Trăind Chirie 900 Rata de împrumut 550
Încălzirea spațiilor Apă caldă 150 Electricitate din casă
Apă, canalizare, deșeuri 100 100
Alte costuri de exploatare 100 0
Combustibil pentru mașină 80 l motorină 100 Electricitate din casă
Asigurare pentru taxa auto 80 Mașină electrică 0 taxe 30
Achiziționarea de energie electrică 300 kWh / lună 70 Electricitate din casă
Vânzarea de energie 0 1.600 kWh/lună 100
Achiziționarea de alimente 400 200
Vânzarea de alimente 0 300
Venituri 2.600 2.000
Cheltuieli 1.900 880
Venitul disponibil 700 1.120


În ciuda faptului că nu se locuiește în locuințe închiriate, ci se cumpără o casă, cheltuielile au scăzut la mai puțin de jumătate. Reducerea cheltuielilor depășește în mod clar pierderea de venituri. Poate că Robert și Helga se gândesc, de asemenea, să plătească o rată de împrumut semnificativ mai mare în primii 10 ani, astfel încât cea mai mare parte a casei să fie plătită atunci când copiii se vor muta.

UBI - venitul universal de bază UBI - venitul universal de bază
UBI devine din ce în ce mai necesar, dar nu este compatibil cu sistemul actual. Crearea bazelor unei societăți compatibile cu UBI.


Nimeni nu ar trebui să se teamă de schimbări majore Nimeni nu ar trebui să se teamă de schimbări majore
Cei care se tem de existență se vor opune cu înverșunare oricărei schimbări. Prin urmare, trebuie să concepem un sistem în care fiecare perdant al restructurării să devină un câștigător.


Menținerea competitivității economiei Menținerea competitivității economiei
Atunci când costurile pentru locuințe, alimente și energie sunt foarte ridicate, chiar și salariile foarte mari abia dacă ajung pentru a trăi. Un cerc vicios al declinului economic.


          BGE pentru autosusținători: Un apartament închiriat în San Francisco, electricitatea, combustibilul, mâncarea, meseriașii pentru reparații, toate acestea sunt plătite cu ușurință de BGE. Eliberați-vă de astfel de iluzii exagerate. https://ubi.pege.org/self-sufficient-ro/