UBI για αυτοεξυπηρετούμενους ανθρώπους

Το ενοίκιο διαμερίσματος στο Σαν Φρανσίσκο, το ηλεκτρικό ρεύμα, τα καύσιμα, τα τρόφιμα, οι τεχνίτες για τις επισκευές, όλα αυτά πληρώνονται εύκολα από το UBI. Ελευθερωθείτε από τέτοιες υπερβολικές ψευδαισθήσεις.

UBI για αυτοεξυπηρετούμενους ανθρώπους
Το ενοίκιο διαμερίσματος στο Σαν Φρανσίσκο, το ηλεκτρικό ρεύμα, τα καύσιμα, τα τρόφιμα, οι τεχνίτες για τις επισκευές, όλα αυτά πληρώνονται εύκολα από το UBI. Ελευθερωθείτε από τέτοιες υπερβολικές ψευδαισθήσεις.

Το UBI σας δεν υπάρχει για να κάνει τον εκατομμυριούχο πλουσιότερο, ο οποίος έχει ένα σπίτι με πολλά ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Φυσικά, ως αποδέκτης του UBI, που θα είναι επίσης ο Bill Gates και ο Jeff Bezos, μπορείτε να ζήσετε σε μια ακριβή πόλη, αλλά τότε θα πρέπει να αποδεχτείτε ότι το UBI πληρώνει μόνο ένα μέρος του ενοικίου.

Ωστόσο, αν πρέπει να ζείτε μόνο ή σχεδόν μόνο με το UBI, τότε χρειάζεστε καλύτερη στέγαση. Σωστά διαβασμένο, στην πραγματικότητα λέει "ένα καλύτερο κατάλυμα". Μια απαραίτητη αρχή για να επιβιώσουμε από όλες τις επερχόμενες αλλαγές χωρίς να καταρρεύσει το σύστημα είναι να κάνουμε νικητές τους χαμένους της αλλαγής.

  Οι θέσεις εργασίας χάθηκαν, μια οικογένεια ζει σχεδόν αποκλειστικά με το UBI


Μήπως όλοι οι υπάλληλοι των διάσημων εκτροφέων αλόγων βρήκαν νέες θέσεις εργασίας πριν από 100 χρόνια; Η ιστορία επαναλαμβάνεται.

In a land for energy area 20 km outside the expensive city a climate protection superiority house is acquired. It is assembled in the supplier's workshop and driven segment by segment to the building site. Due to the strict regulations for land for energy areas, the house now has 45 kW photovoltaic, 120 kWh electricity storage, 70 m² glass house with Vertical Gardening Aeroponic CO2 DAC and 88 m² living space. Financed with a state guaranteed land for energy credit. Thus 160,000 EUR are paid off over 30 years with 550 per month.

Έτος 2020 2030
Robert (1985) Πλήρης απασχόληση 1500 UBI 300
Helga (1985) Μερική απασχόληση 800 UBI 300
Franz (2012) Επιδότηση παιδιών 150 μαθητευόμενος UBI 700
Laura (2016) Επιδότηση παιδιών 150 UBI 300
Ζώντας Ενοικίαση 900 Πιστωτικό επιτόκιο 550
Θέρμανση δωματίου ζεστό νερό 150 Ηλεκτρική ενέργεια από το σπίτι
Νερό, αποχέτευση, σκουπίδια 100 100
Λοιπές λειτουργικές δαπάνες 100 0
Καύσιμα για το αυτοκίνητο 80 l Diesel 100 Ηλεκτρική ενέργεια από το σπίτι
Ασφάλιση φόρων αυτοκινήτου 80 Ηλεκτρικό αυτοκίνητο 0 φόρος 30
Αγορά ηλεκτρικής ενέργειας 300 kWh/μήνα 70 Ηλεκτρική ενέργεια από το σπίτι
Πώληση ηλεκτρικής ενέργειας 0 1.600 kWh/μήνα 100
Αγορά τροφίμων 400 200
Πώληση τροφίμων 0 300
Εισόδημα 2,600 2,000
Έξοδα 1,900 880
Διαθέσιμο εισόδημα 700 1,120


Παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν ζουν σε ενοικιαζόμενα καταλύματα, αλλά αποκτούν κατοικίες, οι δαπάνες έχουν μειωθεί σε λιγότερο από το μισό. Η μείωση των δαπανών υπερβαίνει σαφώς την απώλεια εισοδήματος. Ίσως ο Robert και η Helga να σκέφτονται να πληρώσουν ένα σημαντικά υψηλότερο επιτόκιο δανείου για τα πρώτα 10 χρόνια, έτσι ώστε το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού να έχει πληρωθεί όταν τα παιδιά μετακομίσουν.

UBI - Καθολικό βασικό εισόδημα UBI - Καθολικό βασικό εισόδημα
Το UBI γίνεται όλο και πιο αναγκαίο, αλλά δεν είναι συμβατό με το σημερινό σύστημα. Δημιουργία των θεμελίων μιας κοινωνίας συμβατής με το UBI.


Κανείς δεν πρέπει να φοβάται τις μεγάλες αλλαγές Κανείς δεν πρέπει να φοβάται τις μεγάλες αλλαγές
Όσοι φοβούνται την ύπαρξή τους θα αντιταχθούν σθεναρά σε κάθε αλλαγή. Πρέπει λοιπόν να σχεδιάσουμε ένα σύστημα όπου κάθε χαμένος της αλλαγής θα γίνεται νικητής.


Διατήρηση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας Διατήρηση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας
Εάν το κόστος στέγασης, διατροφής και ενέργειας είναι πολύ υψηλό, ακόμη και οι εξαιρετικά υψηλοί μισθοί δεν αρκούν σχεδόν καθόλου για να ζήσει κανείς. Ένας φαύλος κύκλος οικονομικής παρακμής.


          UBI για αυτοεξυπηρετούμενους ανθρώπους: Το ενοίκιο διαμερίσματος στο Σαν Φρανσίσκο, το ηλεκτρικό ρεύμα, τα καύσιμα, τα τρόφιμα, οι τεχνίτες γ https://ubi.pege.org/self-sufficient-el/